Jakość mięs

Świeże i smaczne wyroby, a przede wszystkim wysoka jakość to tylko niektóre z wielu cech jakie charakteryzują ten zakład mięsny. Podstawowym celem jest dbałość o każdy szczegół, aby spełnić oczekiwania naszych klientów. Codziennie dostarczamy świeże mięso ze sprawdzonych hodowli, tak aby każdego dnia móc zaoferować nową i smaczną ofertę. Każdy wyrób poddawany jest dokładnej kontroli jakości.

Zobacz ofertę renomowanych parkietów Hajnówka, odwiedź stronę salonu Vip Parkiet

Ponadto dokłada się wszelkich starań aby ulepszać dotychczasowe receptury, dzięki czemu zakład mięsny cieszy się nie tylko zaufaniem klientów, ale przede wszystkim jest wyznacznikiem wysokiej jakości produktów. Jest to zakład mięsny, który łączy dwa bardzo ważne elementy – długoletnią tradycję i doświadczenie z nowoczesnymi technologiami. Oferowane produkty wytwarzane są wyłącznie z mięs. Nie posiadają sztucznych barwników, ani dodatków z niewiadomego pochodzenia. Ponadto przykłada się dużą wagę do doboru smaków i precyzyjnej kompozycji ziół i przypraw. Wartym zauważenie są warunki sanitarno-higieniczne.

Sterylne wnętrza jak również dbałość o odpowiedni strój i przechowywanie powodują, że zakład mięsny z powodzeniem przechodzi wszystkie rutynowe kontrole sanitarne. Jest to ważna informacja bowiem większość sklepów zajmujących się sprzedażą mięsa i jego wyrobów ma problemy z wykazaniem się nienaganną higieną. Z pewnością wielu smakoszy ucieszy niepowtarzalność receptur stosowana do obróbki mięsa. Wiosenna aura, letnie ciepłe wieczory sprzyjają rodzinnym spotkaniom, które można spędzić przy wspólnym grillowaniu.

Oferta zakładów mięsnych przewiduje również mięsa i wyroby przeznaczone specjalnie do tego celu. Jest to warte uwagi ze względu na wysoką jakość produktów. Receptury tworzone są z w zgodzie z wyznacznikiem sztuki wędliniarskiej, a wędliniarskie rarytasy wolne są od konserwantów i niezdrowych polepszaczy smaków. Ponadczasowość zakładów mięsnych polega na przekazywaniu tradycji i niepowtarzalnych smaków z pokolenia na pokolenia, tak aby mięso i jego wyroby mogły niezmiennie cieszyć kolejnych klientów.

Podobne wpisy